Pako Campo rep el Premi a l’Excel·lència en Artexpo

Pako Campo rep el Premi a l’Excel·lència en Artexpo (Bonart Magazine)

Published on Bonart Magazine – 15 Apr 2019

Pako Campo rep el Premi a l’Excel·lència en Artexpo New York 2019 i apareix en la llista dels 35 artistes contemporanis més influents segons la revista Art Market Magazine.
El 2019 està sent l’any en què l’artista Pako Campo està veient recompensats els seus esforços en la difusió internacional de la seva obra. La passada setmana va participar per tercer any consecutiu en Artexpo New York, una de les fires d’art més grans del món que cada any rep uns 40.000 assistents i en què participen més de 1.000 artistes i galeries d’art. Camp va ser, igual que l’any passat, l’únic espanyol independent a participar en el xou principal de Artexpo.
Pako Campo va ocupar l’estand # 273, en el rètol destacava amb orgull el seu origen “Cendrer, la Rioja, Spain”. El de La Rioja va presentar dues de les seves noves obres en acrílic sobre llenç, que van causar sensació a causa el seu ús del color i la perspectiva, així com la seva particular efecte de brillantor en la foscor. Així mateix va exposar una reproducció de la seva premiada obra #NovaY i una col·lecció d’obres d’art visual realitzades en col·laboració amb el fotògraf Pablo Peña.

L’exposició de Pako Campo va cridar molt l’atenció entre els milers d’assistents, que van omplir l’estand durant els quatre dies de l’esdeveniment. Tal era l’interès pel diferent estil de l’artista, que el seu estand estava ocupat diàriament fins a una hora després del tancament de la mostra atenent a col·leccionistes, professionals i amants de l’art.
El grau d’afluència al seu estand, així com d’acceptació i qualitat del mateix, va fer que l’organització de la fira decidís atorgar-li el “Premi a l’Excel·lència”. Cal destacar la rellevància del mateix, ja que Campo competia amb gairebé 300 estands diferents, pertanyents a importants galeries d’art i artistes consagrats de tot el món.
A la imatge, obra de Pako Campo (detall).

Contact Me

I'm not around right now. But you can send me an email and I'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

ArteCru - Contemporary Spanish art present in New YorkWINY Magazine - El artista de La Rioja Pako Campo conquista Nueva York